Freelancing

Fiverr adobe premiere test answers? Upwork Adobe Premiere Test Answer

Fiverr adobe premiere test answers has been collected by trick Learn. We always follow to provide you best freelancing work of Fiverr adobe premiere test answers which will help you to serve by giving right answer Fiverr adobe premiere test answers. Follow the below tricks to pass on Fiverr adobe premiere test answers.

Download the pdf Fiverr adobe premiere test answers. From below Fiverr adobe premiere test answers pdf download, Then you will copy the entire Fiverr adobe premiere test answers, and paste a notepad. Then use another laptop or pc to find the answer for notepad. from another pc you have to copy and paste the notepad file. After this start anydesk to give Fiverr adobe premiere test answers.

One of our team also provide you best solution for Fiverr adobe premiere test answers Upwork Adobe Premiere Test Answer, That’s a paid. If you feel any issue about it. You can contact with this team. they will provide you the best solution Upwork Adobe Premiere Test Answer for fiverr. they also provide gig ranking service to get your order and best solution for fiverr. Please contact to be best seller on fiverr.

Upwork Adobe Premiere Test Answer

  1. Which of the following is true about linking and unlinking video and audio clips in a Timeline?
    Answers:(al the below)
    We cannot link a video clip to another video clip.
    We cannot link an audio clip to another audio clip.
    We can link a video clip to multiple audio clips.
  2. Which of the following is not a transparency key type?
    Answers:
    CMYK
  3. Assuming that no optimization has been performed for rendering with available memory.
    What is the maximum number of available processors that Premiere Pro can use by default for video rendering?
    Answers:
    16
  4. Which of the following is not a tool in the title window tool box?
    Answers:
    Oval
  5. In the given diagram, which filter has been applied on the clip in Figure A to get the output shown in Figure B?
    Answers:
    Emboss
  6. Which feature allows one to move, rotate, distort and magnify a variety of still image and video files?
    Answers:
    Position
  7. Which of the following is another kind of split edit?
    Answers:
    J cut
  8. What determines the length of transition?
    Answers:
    None of the above
  9. Which of the following blending or superimposing modes is the opposite of the Color mode?
    Hint: Result color of the Color blending mode has hue and saturation of the source color and luminosity of the underlying color.
    Answers:
    Luminosity
  10. In the Title Properties panel, which of the following options is used to create superscripts and subscripts?
    Answers:
    Baseline Shift
  11. Adobe Premiere Pro saves style library files with the extension
    Answers:
    .prsl
  12. In the Audio Track Mixer shown above, what function does the button marked in red performs?
    Answers:
    Mutes a send.
  13. What is the frame size for NTSC video?
    Answers:
    720�486 pixels
  14. Which of the following is true about Move Into Sync � one of the options to automatically synchronize clips that were moved out of sync?
    Answers:
    Shifts the selected video or audio part of the clip in time to restore sync.
  15. A clip cannot be used multiple times in the timeline.
    Answers:
    False
  16. Which type of transparency key should be applied on Figure A to achieve the result in Figure C, in the given diagram?
    Answers:
    Alpha channel
  17. What could be the reason if the Multi-Camera Monitor displays the same frame in large previews on both the left and right side?
    Answers:
    The multi-camera clip is not enabled.
  18. What happens if gain value is set to forty percent in audio mixing?
    Answers:
    Won’t accept this value
  19. Why is a counting leader used?
    Answers:
    To verify that audio and video are working in sync
  20. Which of the following premiere setting files cannot be transferred across platforms?
    Answers:
    Transition sets (.pfx)
  21. Choose an appropriate option from the list to complete the following sentence:
    When user creates low-resolution clips for offline editing with Adobe Media Encoder,
    Answers:
    filenames of the original clips are retained in the filenames of the encoded clips.
  22. Splitting of clip creates a new and separate instance of the original clip.
    Answers:
    True
  23. In a Timeline panel, sub-mixes don�t have the options as shown in the image:
    Answers:
    False
  24. The use of which transition has been shown in the given diagram?
    Answers:
    Cross dissolve
  25. Which of the following Roll/Crawl Timing options, specifies the number of frames through which the title rolls at a slowly increasing speed until the title reaches the playback speed?
    Answers:
    Ease-In
  26. In the given diagram, what is the area inside the dotted line denoted by A called?
    Answers:
    Title safe zone
  27. The following image shows a Clip in Program Monitor showing two motion paths:
    What does the spacing between dots indicates here?
    Answers:
    Speed between keyframes.
  28. Which of the following is true about resizing the text box created with Path Type tool, which is shown in the image?
    Answers:
    Resizing the text box, resizes only the visible area; the text remains the same size.
  29. _ specifies the amount of space added or subtracted between specific character pairs.
    Answers:
    Kerning
  30. Which option is not available in all the transitions?
    Answers:
    Forward
  31. How is extracting different from lifting?
    Answers:
    Removes the selected range of frames from all unlocked tracks and closes the gaps
  32. What should be used to split multiple tracks at the same point in the timeline?
    Answers:
    Razor tool
  33. What does the acronym PAL stands for?
    Answers:
    Phase alternating line
  34. In Title Properties panel, which of the following options is used to specify the horizontal scale of the selected font?
    Answers:
    Aspect
  35. Markers are used for reference but do not alter the video program.
    Answers:
    True
  36. Suppose there is an audio clip (with average playback speed) for the following sentence:
    �A digital audio editor is a application used for manipulating digital audio
    Our requirement is to insert an audible word �computer� before the word �application� in the same audio clip.
    Which of the following edit methods is preferable to get the desired manipulated digital audio clip?
    Answers:
    Audio Samples
  37. While editing multi camera sequences, which of the following synchronization methods, synchronizes clips to the specified timecode?
    Answers:
    None of these

Trick Learn

Trick Learn is the most updated Tricks for modern people to do work with the best technology and make the world small.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button